НАШИТЕ МУЗИКА И ВИДЕО

Видео съдържанието, което нашият екип създава, продуцира и дистрибутира, има над 100 милиона гледания в интернет и е едно от най-успешните на българския развлекателен пазар. Парти хитовете на Криско "Дали това любов е", "Базука", "Наздраве", "Лош или добър" са само някои най-популярните примери за нивото на нашата работа в музикалната индустрия. Освен музикални клипове, ние произвеждаме корпоративно видео, телевизионни реклами и уеб сериали. През 2017 ние произведохме най-успешния български уеб сериал "Следвай ме" за VBOX7, издигайки уеб формата до изцяло ново ниво на продукция, режисьорски и снимачен подход. Ако имате нужда от ефектно видео съдържание, обадете ни се или ни пишете мейл тук.

НАШИТЕ ИНФЛУЕНСЪРИ

ADAMAND помага на брандовете да ангажират вниманието на публиката в цялата страна и да я активират чрез мрежата си от топ инфлуенсъри като нашите артисти, влогъри и хора, популярни в социалните мрежи. Използвайки нашата уникална експертиза в правенето на вълнуващи аудио-визуални продукти, създаващи голяма емоционална привързаност, ние изработваме и изпълняваме креативни маркетингови стратегии, които подсилват посланнията на бранда и достигат търсената аудитория. Обадете ни се или ни пишете мейл тук и ще намерим най-подходящите инфлуенсъри за следващата ви кампания.

НАШАТА ИСТОРИЯ

ADAMAND е основан в края на 2016-а година от най-успешния музикален продуцент и изпълнител в България - Криско заедно с популярния топ режисьор Кирил Киров - Кико, известен чрез работата си за праймтайм тв предавания като "Х фактор" и "Като Две Капки Вода" и Facing The Sun - най-голямата мрежа за дистрибуция на музика в България. Основните полета на дейност на лейбъла са менажирането на артисти, продуцирането на музикално и видео съдържание, инфлуенс маркетинг. Първият изпълнител на ADAMAND беше представен през 2016 - младата и гореща поп звезда ТИТА. Първите й три сингъла генерираха над 30 милиона гледания в интернет за една година. Към февруари 2018 ТИТА е най-ангажираната млада поп изпълнителка в България с над 12 представления на месец. През 2017 ADAMAND развива своя отдел за видео продукция като добавя услуги в сферата на заснемането на корпоративно видео и телевизионни реклами към портфолиото си, както и производство на уеб сериали. Екипът на ADAMAND съпродуцира два сезона на най-успешния уеб сериал на платформата VBOX7 - "Следвай ме", издигайки режисьорския и снимачен подход, както и качеството на картината на напълно ново ниво за стандартите на жанра в България. В края на 2017 компанията разработва собствена мрежа от инфлуенсъри в социалните мрежи и изпълнява първите успешни маркетингови кампании. На 15.01.2018 ADAMAND обяви разширяване на портфолио си от артисти с още един изпълнител - Боро Първи. Коментирайки новината, Криско обяви, че лейбълът ще се разшири с още две големи имена от родната сцена, които предстои да бъдат разкрити през февруари и април. Очаквайте още.

контакти